MHAM Sdn Bhd

Minyak Herba Asmak dikeluarkan dan diedarkan oleh syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn. Bhd. (MHAMsb). Ibu pejabat di Bentong, Pahang.

Nombor rujukan KKM ialah 1189521-H.
ssssssss

ssm-minyak-asmak

PEMILIK SYARIKAT

pemilik-minyak-asmak-mham

Pemilik syarikat ialah sepasang suami isteri, iaitu Pn. Nor Fazilah dan En. Mohd. Selodi. Anda boleh lihat FB mereka di link di bawah :

Walaupun sibuk dengan tugas hakikinya sebagai seorang guru, Pn. Nor Fazilah juga merupakan seorang internet marketer (IM) yang berpengalaman selama lebih dari 6 tahun. Pada peringkat awal, beliau berkecimpung dalam perniagaan emas.

Sesuai dengan naluri seorang guru yang suka berkongsi ilmu, beliau mencurahkan ilmu dan pengalamannya dalam bentuk buku – Belajar Ilmu Emas Dalam 10 Bab. Buku ini kini sudah memasuki cetakan keempat, dan versi e-book telah terjual ribuan unit.
ssssssss

buku-belajar-ilmu-emas-1
ssssssss
buku-belajar-ilmu-emas-2

ssssssss
Satu lagi buku yang beliau hasilkan ialah buku Rahsia Bisnes Online Meletup, yang boleh anda download percuma. Sila klik pada gambar di bawah.
ssssssss

buku-rahsia-bisnes-online-meletup

ssssssss
Bagi anda yang baru berjinak-jinak dengan dunia perniagaan online, buku ini adalah buku yang perlu anda baca.

Sekarang, setelah beliau melihat potensi produk Minyak Herba Asmak dan niat beliau untuk membantu rangkaian pengedarnya, Pn. Nor Fazilah akhirnya mengambil keputusan untuk menamatkan kerjayanya sebagai seorang guru dan kini beliau menumpukan sepenuh masanya kepada perniagaan.

ssssssss
ssssssss
ssssssss

Beli di FACEBOOK

Beli Minyak Herba Asmak Sekarang, Whatsapp 019-7194049

atau beli di FB Page, tekan butang 'Send Message' untuk PM
Beli di FACEBOOK